8x Kindvriendelijke restaurants in Noord-Holland

Kindvriendelijke restaurants in Noord-Holland

Hi lieve ouders, vinden jullie het ook zo fijn om af en toe op pad te gaan en een koffietje of lunch buiten de deur te doen? Gelukkig zijn er genoeg kindvriendelijke restaurants in Noord-Holland die rekening houden met de behoeften van onze kleine avonturiers. Dus, als je op zoek bent naar een plek waar de kids kunnen spelen terwijl jij geniet van een welverdiende cappuccino, dan heb ik goed nieuws voor je! Hier zijn 8 geweldige restaurants met een speeltuin of speelhoek waar jullie allemaal van kunnen genieten.

Kindvriendelijk restaurant Pret Kidscafé in Hoorn

Pret Kidscafé in Hoorn is een waar paradijs voor gezinnen dankzij de kindvriendelijke sfeer en voorzieningen. Met een speciaal menu voor de kleintjes en vriendelijk personeel voelen kinderen zich hier meteen thuis. De kleurrijke speelhoek in het midden van het restaurant zorgt voor overzicht, zodat ouders hun kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Koekjes bakken, thema ontbijten of een high tea voor Moederdag het is allemaal mogelijk.

De Smaeckkkamer in Beverwijk

De Smaceckkamer in Beverwijk heeft apart gedeelte voor kinderen. In de kinderkamer zijn een aantal plekken naast de speelhoek. Je kunt een bezoek aan dit restaurant combineren met een wandeling langs de naastgelegen kinderboerderij. De Smaeackkamer heeft naast een apart gedeelte met een speelhoek binnen, ook een buitenspeelruimte. Deze plek is niet onontdekt, dus zeker in het weekend is reserveren een must voor de kinderkamer.

Hof van Kijk Uit in Castricum

Op de zonnige dagen is restaurant Hof van Kijk uit een absolute aanrader. Met een heerlijk terras en een speeltuin met zandbak en verschillende fietsjes naast het restaurant is dit een favoriete plek voor gezinnen. Je kunt het restaurant alleen met de fiets op lopend bereiken. Bij de eerste zonnestralen zit het populaire terras al snel vol. Kom dus op tijd!

Restaurant Knoest in Castricum

Restaurant Knoest, het kindvriendelijke restaurant van camping Geversduin. Zowel binnen als buiten zijn er speelgelegenheden voor de kids. Buiten is de speeltuin meer geschikt voor wat grotere kinderen, maar mijn dreumes en peuter vermaken zich prima in het zand en op de grote trampoline. Binnen is er een speeltafel met een houten treinbaan en in de bakken onder de speeltafel vind je nog allerlei ander speelgoed.

Restaurant Bleij in Heemskerk

Dit kindvriendelijke restaurant in Heemskerk is geschikt voor kleine en grotere kinderen. Buiten bevindt zich naast het terras een grote speeltuin met trampoline. Het terras grenst aan de buitenspeelplaats. Wat mij betreft ideaal om een oogje in het zeil te houden.

Restaurant Krelis in Uitgeest

Op Erfgoedpark de Hoop vind je restaurant Krelis. Op het park is een buitenspeeltuin geschikt voor kleine kinderen. Om de speeltuin heen staan verschillende picknicktafels waar je heerlijk kunt zitten. QR code scannen en bestellen maar.

Gasterij Kruisberg in Heemskerk

In het duingebied van Heemskerk ligt Gasterij Kruisberg. De kinderen kunnen hier verschillende diertjes bekijken of spelen in de zandbak. Het restaurant is alleen met de fiets of lopend te bereiken. Wij komen hier graag tijdens een fietstocht naar het strand van Heemskerk.

Kindvriendelijk restaurant onder de Platanen in Spaarnwoude

Op boerderij Zorgvrij is het restaurant onder de Platanen. De kinderen kunnen een kijkje nemen in de stallen. Ook zijn er informatiebordjes bij de dieren. Leuk en educatief in één! Er is een speeltuin voor het terras van het restaurant. In het restaurant vind je nog wat speelgoed en krijgen de kids een kleurplaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *